Nye mail distributionslister for ECOS Land og ECOS Vand

Vi har nu fået justeret instituttets mail distributionslister til at passe med den omstrukturering, der har været af sektionerne som følge af indflytningen af Silkeborg og Kalø.

Det betyder, at de gamle lister med Kalø og Silkeborg er slettet, og de forsvinder snart fra alle systemer.

De erstattes af lister for

• ECOS VAND = Johns klynge = Silkeborg minus TERI og Charlotte Kler, Stine Bjorholm, Else V Staalsen and Tinna Christensen
  • ECOS LAND = Flemmings klynge = Kalø + TERI + Charlotte Kler + Stine Bjorholm + Else V Staalsen + Tinna Christensen

De overordnede ECOS-lister og Roskilde-listerne forbliver uændret.

I kan se ændringerne i skemaet her.

Jeg håber, at alt er ændret korrekt, det kan godt tage nogle dage, før det er helt slået igennem i systemerne, men hvis I derefter opdager noget, der ikke stemmer, eller I har spørgsmål, så tag fat i mig.

Vi kommer også til at bruge de to nye klyngenavne VAND og LAND i andre sammenhænge, hvor der refereres til viceinstitutlederområderne.

Helene Nyegaard Hvid
Sekretariatsleder