Ny institutleder i Bioscience

Kære alle

Vores dekan, Eskild, har netop orienteret mig om, at der er fundet en ny institutleder til Bioscience. Det er mig en fornøjelse at byde velkommen til Ole Hertel – nuværende viceinstitutleder og professor i Institut for Miljøvidenskab – som vores nye institutleder fra 1. november. Ole har rigtig mange års erfaring med rådgivning og kontakt til ministeriet og styrelser og er desuden en meget stærk forskningsprofil. Jeg er overbevist om, at Ole vil kunne sikre Bioscience en væsentlig plads i det nye Tech fakultet og bidrage til fortsat og styrket samarbejde med vores ”søsterinstitut”, Miljøvidenskab. Jeg håber, at I alle vil tage rigtig godt imod Ole.

Jeg fortsætter som institutleder indtil 1. november, hvor jeg overgår til en seniorforskerstilling i sektion for marin biodiversitet og eksperimentel økologi.

Peter Henriksen
Institutleder.